Hvem, der dog bare havde et lidt større smart-TV… Måske et, der bare var lige ti eller 20 tommer større end det, der hænger inde i stuen. Sådan her får du råd til drømme-TV’et!

Drømmer du om et smart-TV, der bare er lige en anelse større? Måske ved du allerede nu, at vennerne helt sikkert vil komme forbi lidt oftere og at fodboldkampene bliver tre gange så gode, hvis TV’et var bare lidt større. Men du ved også, at du på ingen måde har råd til at bruge en formue på det TV, der ellers ville pynte på din væg.

Vi giver dig 3 tips til at få råd til et “lidt” større smart-TV:

Sælg dit gamle TV
Hvad skal man med mere end ét TV? Okay, det er måske et dumt spørgsmål. Der kunne nok godt hænge et TV i soveværelset, i køkkenet eller måske endda overfor karbadet, men det rigtige spørgsmål er måske: hvem har brug for mere end ét TV? Sælg dit gamle smart-TV og få råd til et nyt!

Tjen penge gennem investeringer
Hvis ikke du har hverken tid eller energi til at knokle de ekstra timer på jobbet, kan du istedet investere den opsparing du har nu i eksempelvis kryptovaluta eller aktier. Om et par uger eller måneder er du måske heldig at kunne indkassere en lidt større opsparing og voilà: Et styks nyt smart-TV til dig!

Køb dit smart-TV på afbetaling
Hvis du ved at du om et par måneder lander drømmejobbet med en lidt mere lækker månedsløn, kan du godt retfærdiggøre at købe dit nye smart-TV på afbetaling. Så længe du kan betale den månedlige ydelse, undgår du at komme i klemme.

Få råd til et “lidt” større smart-TV