Er du meget glad for TV og film, bruger du sikkert masser af tid foran skærmen henslængt på sofaen. Det er en rigtig fin måde at koble af på, men nogle gange er det også rigtig godt at se nogle ting i det virkelige liv og ikke bare på en skærm. Et roadtrip på Kreta er f.eks. en oplagt anledning til at få nye oplevelser.

Roadtrip på Kreta

En god og sjov måde at være på ferie på, er at køre rundt og se lidt forskelligt af hvad destinationen har at byde på. Mange forbinder det at tage på roadtrip med USA, hvor det giver god mening at cruise rundt i det store land og få set lidt af hvert.

Men mindre kan også gøre det. Et roadtrip rundt på Kreta er en god måde at få set hele øen på med dens lange kyststrækning med flotte strande, snørklede bjergveje og små hyggelige byer, man ikke kan forestille sig hjemmefra. Kreta har lidt af hvert, både flot natur med spændende huler til hiking, hvor Zeus eftersigende blev født, og flotte havnebyer som Heraklion med masser af fiskerestauranter, et gammelt slot og andre fantastiske seværdigheder, som man ikke kan se på TV.  Læs mere om roadtrips og biludlejning på Kreta her

 

 

Kom væk fra skærmen og ud i verden!