De fleste af os kender det: dagene forsvinder hurtigt med arbejde og andre gøremål og vi får ikke lige svaret på mors eller fars telefonopkald. Og vi får heller ikke lige prioriteret at besøge dem, når det endelig er weekend. Selvom det ikke er med vilje, så kan der hurtigt gå lang tid i mellen, at vi lige får set vores forældre – men det kan du nemt gøre noget ved!

Traditioner er hyggelige og er noget, vi kan se frem til hele året. Det kan være svært at prioritere en weekend til kvalitetstid med sine forældre, hvis man kun kigger et par uger frem i kalenderen. Men hvad med at aftale en fast weekend, hvor I hvert år lavet noget hyggeligt sammen? Det kan være en weekend, hvor I lavet noget forskelligt hvert år, for eksempel tager ud og spiser noget lækker mad, tager i sommerhus, rejser en forlænget weekend til Berlin eller noget helt fjerde. I kan skiftes til at arrangere weekenden, så man engang i mellem bare kan læne sig tilbage og nyde samværet. 

Hvis I som familie trives bedre med faste rammer, kan I også finde en aktivitet, I alle nyder og så gøre det samme hvert år. Det handler ikke om, hvad I laver – men at I laver de sammen. Dine forældre vil helt sikkert blive rørt over det, hvis du tager initiativ til en fast familietradition, hvor I kan hygge jer sammen uden der er en særlig anledning til det andet end lysten til det.

Lav en fast tradition og vis dine forældre, du værdsætter dem