I hverdagen bliver det konstant forventet af os, at vi tager ansvar. Der er hele tiden folk, der regner med os, og deadlines der skal overholdes. Det kan være befriende at slippe dette ansvar på en ferie.

Hverdag er lig ansvar

Efterhånden som du vokser op, vil du opleve, at du får mere og mere ansvar. Dette ansvar bliver givet videre næsten helt uden, at man lægger mærke til det, efterhånden som man bliver større.

Dette ansvar findes i alle aspekter af livet; ansvaret for at betale sine regninger, ansvaret for at spille forsvarligt, ansvaret for at ens hjem er ordentligt og ryddeligt. Dette er et ansvar, som man næsten ikke kan undgå at tage, hvis man er et voksent menneske.

En rejse bryder med vanerne

Hvis du er ude at rejse, er du væk fra din normale hverdag. Dermed er det svært for dig at gennemføre de vaner og rutiner, som du har i hverdagen. Netop på grund af dette, kan du lægge rigtig meget af dit ansvar fra dig.

Du har naturligvis stadig et ansvar som menneske for at opføre dig ordentligt, men rigtig meget af det ansvar, som du ikke gider at beskæftige dig med i din hverdag, er noget, du slipper for på ferien.

Slip dit ansvar på ferien