Vi kender det alle sammen. Efter en lang dag på arbejdet er der én ting, som man har lyst til. Og det er at smide sig på sofaen og tænde for fjernsynet. Har du først lagt dig på sofaen, kan alt andet virke uoverskueligt.

Det skal være så let som muligt

Har du haft en lang dag, er der næsten ikke grænser for, hvad der virker uoverskueligt. Det kan virke helt umuligt at tage sig sammen til at lave aftensmad, men selv det at rejse sig for at bruge fjernbetjeningen kan være en kamp.

De fleste gange handler det naturligvis bare om at tage sig sammen, så man for alvor kan slappe af. Men faktisk er det i dag muligt at få utrolig meget hjælp fra smarte gadgets.

Bliv bare siddende

Fjernbetjeningen, der er uden for rækkevidde, er et tilbagevendende problem. Det kan virke grotesk, at man ikke engang har overskuddet til at rejse sig, men ikke desto mindre kan det sommetider være sandheden.

Vil du gerne se noget, som du finder spændende i stedet for bare den TV-kanal, som fjernsynet allerede er på, er den gode nyhed, at du kan bruge dit Apple Watch som fjernbetjening til dit Apple TV.

Streaming af film og serier

Med et Apple TV kan du streame film og serier fra streamingtjenester som Netflix og HBO til dit fjernsyn. Dette betyder, at du kan se, lige hvad du har lyst til.

Har du et Apple Watch, kan alle dine fjernbetjeningsproblemer løses. Du kan nemlig styre Apple TV’et med dit Apple Watch, som du har siddende rundt om armen som et normalt ur. På den måde slipper du for at rejse dig.

Gør et smart køb

Hvis du hverken har Apple Watch eller Apple TV, kræver det naturligvis, at dette er noget, som du skaffer, hvis du vil blive siddende. Hverken Apple TV eller Apple Watch er billige, og det er her, du skal handle smart.

Det kan nemlig godt betale sig at købe et brugt Apple Watch og et brugt Apple TV. Sandsynligvis fejler produkterne ikke noget, men du kan få dem langt billigere, end hvis du køber dem fra ny.

Streaming af TV ved hjælp af dit Apple Watch