Det kan være lækkert at ligge i sin sofa og se en god serie. Mange mennesker har dog ikke så meget tid til at dyrke denne aktivitet, som de gerne ville. Derfor kan det være oplagt at tage serierne med ud i verden.

Serier uden billede

Du er sikkert bekendt med smartphonen. Og dermed ved du sikkert også, at det er muligt at se film og serier på denne. At se serier på sin smartphone, mens man går ned ad gaden eller står i køen, kan godt være lidt besværligt.

Her kommer podcasten ind i billedet. En podcast er næsten en normal serie, som man kan se på fjernsynet, bortset fra at der ikke høre noget billede til. Podcast er nemlig også delt op i flere afsnit ligesom en klassisk serie.

Til enhver smag

Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med podcast endnu, er det en god idé at gøre det. Der er nemlig vitterligt noget til enhver smag. Der er så mange podcast, man kan lytte til. Og de fleste er endda gratis.

Hvis du har været ude at gå en lang tur med en god podcast i ørerne, kan det godt være tiltrængt med afslapning på sofaen. Få flere gode idéer til underholdning, mens du ligger der.

Tag serierne med på tur